Friskolan copy

”Forma rummet. Därefter formar rummet er.”

Vi har byggt IdéLagret för att flexibelt stödja det vi vill ska hända, och de resultat vi vill ha med oss hem. På några minuter kan vi skifta miljön mellan fokus på goda möten, överblick, tänkande utanför ramarna, kritiskt granskande och lätthet att avgränsa. Varje behov kräver helt olika rumsliga förutsättningar. Dessutom behöver miljön skifta för att vi själv ska kunna tänka om mellan två olika steg i ett utvecklingsarbete. Sitter vi i samma miljö, tänker vi i de banor vi är vana vid där.

Samma växling som IdéLagret kan göra i uttryck och funktion kan den göra mellan att vara en liten oas för en mindre grupp och att vara en workshop-arena för upp till 25 personer. I nätverksmöten har ett 50-tal personer samsats inomhus… då är det fullt!

Våra växter på hjul avgränsar smidigt valfritt område. Bordens form pusslar sig till olika enheter, ljussättningen understödjer… det finns många funktioner som är genomtänkta. Ni kan se en del på våra bilder. Den funktion som vi upplever central är våra skrivbara ytor runt i lokalen och uteplatsen. De hjälper även den ovana att arbeta tre-dimensionellt och röra sig mellan delar i en idé. När vi är omringade av tydliga delar av ett fokusområde, upplever vi helheten och kan lätt uppfatta det som saknas. När vi rör oss medan vi jobbar aktiveras också hjärnan.
Allt i IdéLagret är byggt på enkelhet, där man kan uppleva processen av skapandet. Förutom att det är vackert så skapar det en otvungen miljö som ger inspiration. Redan i miljön ser man att mycket är möjligt med små förutsättningar om vi tänker utanför ramarna.
IdéLagrets yta är ca 60 m2 inne och 170 mutomhus. Vi har WiFi och fantastiska samarbetspartners som sköter catering och har boende.

Pris:
Heldag: 3 500:-
Halvdag 2 000:-
Exklusive moms.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.